The Choice a inchiriat un spatiu in cladirea office The Bridge 3

August 17, 2020

Forte Partners anunță închirierea unui spațiu de 585 mp în clădirea de birouri The Bridge 3 către The Choice, restaurant de tip cantină/ self-service cu specific internațional și sesiuni de live cooking. Locația închiriată în faza a treia a proiectului deținut de către Dedeman va fi deschisă la parterul clădirii si reprezintă cel mai nou punct de servire deschis de The Choice în București.

The Choice - amenajare The Bridge 3

The Choice - amenajare The Bridge 3

 

Forte Partners continuă astfel strategia de a concepe și dezvolta clădiri de birouri centrate pe nevoile angajaților care lucrează în ele, punându-le acestora la dispoziție toate facilitățile necesare unui mediu de lucru multifuncțional, sigur și eficient.

 

„Conceptul restaurantului The Choice se integrează perfect în mixul de servicii pe care am dorit să le oferim chiriașilor care activează în proiectul The Bridge", a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners. "Continuăm să întâmpinăm nevoile chiriașilor și rămânem flexibili în discuțiile cu aceștia, deoarece ne dorim ca timpul petrecut în clădirile construite de Forte Partners să fie un beneficiu adus vieții fiecărui angajat sau vizitator".

 

Forte Partners a finalizat dezvoltarea clădirii de tip office The Bridge 3 și continuă să intermedieze închirierea spațiilor de birouri, după ce, în august 2018, a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri de 80.000 metri pătrați închiriabili către grupul Dedeman, marcând cea mai importantă tranzacție de real estate din acel an. Primele două faze ale proiectului The Bridge sunt închiriate în proporție de 100%; în timp ce a treia fază este închiriată în proporție de 75%.

 

Primele două faze ale proiectului The Bridge au primit ceritificarea LEED Platinum, iar faza a treia are ca obiectiv obținerea clasificării LEED Gold.